Πολιτική Επιστροφών

Δεν μείνατε απόλυτα ικανοποιημένοι από κάποια αγορά; Μπορείτε εύκολα να ανταλλάξετε ή να επιστρέψετε ένα προϊόν, εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

  • Το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να είναι άθικτο, στην αρχική του συσκευασία και να συνοδεύεται από τα αξεσουάρ και τις οδηγίες χρήσης του.
  • Ένα δώρο μπορεί να επιστραφεί ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται παρακάτω.
  • Είναι εφικτή η επιστροφή χρημάτων στα καταστήματα για παραγγελίες που γίναμε μέσω του eshop μας
  • Μπορεί να γίνει αντικατάσταση ενός προϊόντος σε ένα κατάστημα, κατόπιν συνεννόησης με το εκάστοτε κατάστημα.

Για να αλλάξετε όλα ή ορισμένα από τα προϊόντα της παραγγελίας σας πρέπει να συμπληρώσετε το έντυπο επιστροφής - υπαναχώρησης και να μας το αποστείλετε (με την εταιρεία Γενική Ταχυδρομική(+30) 210 4851100 δηλώνοντας ότι πρόκειται για επιστροφή στο e-shop) μαζί με τα προϊόντα που θα θέλατε να αλλάξετε, ή απλά να επισκεφθείτε κάποιο κατάστημά μας με την απόδειξή σας και να τα αλλάξετε εκεί. Έχετε προθεσμία 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του πακέτου και τα νέα προϊόντα που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας αυτών που αλλάζετε. Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστραφούν στην ΧΑΡΜΑΝΗΣ εντός της ανωτέρω προθεσμίας των 30 ημερών σε τέλεια/άριστη κατάσταση που να επιτρέπει την επαναπώλησή τους (στην αρχική τους κλειστή ή σφραγισμένη συσκευασία, με αξεσουάρ, οδηγίες, κλπ) και υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ή δεν έχουν ανοιχθεί ή δεν έχουν αλλοιωθεί με οποιοδήποτε τρόπο.